Access bars

section_icon

ACCESS BARS


KAJ SO BARSI IN KAKO SO NASTALI?

Gary Douglas, ustanovitelj Access Consciousnessa, je pred več kot dvajsetimi leti prišel do točke, ko življenje zanj preprosto ni delovalo. Po letih poskusov, da bi spremenil norost svojega življenja in iskanja nečesa, kar naj bi mu prineslo srečo, je prišel do prelomne točke. Spoznal je, da mora biti v življenju še kaj več, kakršno je bilo, ga ni več zanimalo. Postavljati si je začel vprašanja: kaj lahko sem, kaj lahko naredim, imam, ustvarim ali porajam, da bosta moje življenje in svet boljša? Sledila so vedno nova vprašanja, obenem pa je bil odprt ter pripravljen sprejeti tudi odgovore. Začel je spoznavati in razvijati svoje talente, darove in sposobnosti kot jasnovidec ali medij. S kanaliziranjem informacij in sposobnostjo zaznavanja energij, s katerimi so se ljudje omejevali, je postajal vedno bolj znan.

Tako odprt in pripravljen sprejeti kakorkoli, je prejel telefonski klic človeka, ki ga je prosil, če lahko kanalizira za njegovega maserja. Gary je zaznal, da se energija kanaliziranja za maserja ujema z energijo vprašanja, ki si ga je zastavil poprej, in sicer: “Kakšno želim, da bi bilo moje življenje?” zato se je vabilu odzval in dogovoril za srečanje.

Rezultat tega srečanja je bil teh 32 točk na glavi, ki jim rečemo barsi. Preden je Gary to informacijo kanaliziral, v resničnosti ni obstajala. Gary se je zavedal, da so barsi orodje, s katerim lahko pomaga ljudem, da začnejo delovati na drugačen način in da mora nova spoznanja deliti na seminarjih.

Pri barsih smo vedno v vprašanju in da nikoli ne trdimo, da smo odgovor ali da imamo odgovore. Imamo vprašanja, ki bodo izzvala naše sisteme prepričanj, pogledov in sodb. Vprašanja, ki bodo odklenila mesta, kjer se omejujemo in osvetlila tista, za katera izberemo, da nimamo izbire.

Namen barsov ni uničiti resničnost, niti se boriti z njo, niti videti napačnosti te resničnosti, namen je ustvariti drugačno resničnost.

TAKRAT, KO SE VAŠ UM UMAKNE S POTI, POSTANETE KOT BITJE SVOBODNI IN SE LAHKO ZAČNETE IGRATI.

KAKO DELUJE?

Access bars je nežen, negovalen tretma, pri katerem se lahko dotaknemo 32 točk na glavi. Stranka leži na masažni mizi oblečena, pri čemer se terapevt dotika teh 32 točk. Vsaka od točk je povezana z določenim življenjskim področjem – na primer: kontrola, kreativnost, denar, telo, spolnost, staranje, moč, oblika, struktura, upanje, sanje, radost, žalost, mir, umirjenost, prijaznost, hvaležnost, čas, prostor, komunikacija, zavedanje, ustvarjanje povezav, ustvarjanje novih življenjskih oblik.

Dotik določene točke med Access bars tretmajem omogoči, da se pogledi, razmišljanja, prepričanja, občutki in čustva, povezani s to točko oziroma električni naboj (plus, minus), ki smo jim ga pripisali, začne “brisati”.

Pravzaprav se začne sproščati vse tisto, kar nam ne služi več.

Kdaj pomagajo barsi:
 • večja sproščenost,
 • pomirjenost,
 • področja, kjer je bilo prej videti, da smo zataknjeni, se začnejo premikati,
 • odprava tesnobnosti,
 • boljši spanec,
 • večja povezanost s telesom,
 • izboljšani učni uspeh,
 • lažje prenašanje nosečnosti in lažji porod,
 • izboljšanje stanja po kapeh in drugih bolezenskih stanjih,
 • spremembe na fizičnem nivoju (izboljšan vid, naravnavanje zamaknjenih kosti in podobno),
 • manjše ali celo odpravljeno klepetanje uma,
 • večji občutek radosti, hvaležnosti,
 • spremenjene možnosti za prihodnost….

OPOZORILO

 

Prvozdravje teži k povezovanju uradne medicine in komplementarnih oblik zdravljenja in samozdravljenja ter njihovih vzajemnih učinkov. Nikogar na noben način ne odvrača od uradnega medicinskega zdravljenja.

Access barsi niso nadomestilo za medicinsko diagnostiko in zdravljenje. Morebitna odklonitev že izvajanega medicinskega zdravljenja lahko privede do škodljivih posledic za zdravje.

Naveden tretma ne škoduje zdravju in ga terapevt izvaja z namenom izboljšanja zdravja in dobrega počutja posameznika.